Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pęczak sypki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pęczak 0,30 kg
tłuszcz 0,03 kg
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pęczak sypki

Ugotować pęczak. Ugotowany pęczak podawać okraszony słoniną usmażoną z cebulą jako dodatek do mięs duszonych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 23.03.2011 18:43
nigdy tego nie jadłam
Yvonne 23.03.2011 18:36
w składnikach zabrakło cebuli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak