Sposób przygotowania

Truskawki umyć,odsączyć i usunąć szypułki.Włożyć do garnka i gotować na wolnym ogniu aż się rozgotują.Masę przetrzeć przez sitko.Napełnić słoiki ,zakręcić i pasteryzować około 20 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    trzeba poczekać na sezon truskawkowy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    musi być pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !