Sposób przygotowania

Polędwicę opłukać,osuszyć i pokroić na plastry.Oprószyć solą i pieprzem.Na patelni rozgrzać olej z masłem.Plastry mięsa obtoczyć w mące i kłaść na rozgrzany tłuszcz.Zrumienić ze wszystkich stron.Dodać pokrojone truskawki,podlać winem.Przykryć i dusić na małym ogniu około 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetycznie zapowiada się
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na słodko je jadłam , ale ciekawie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    super !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    niewiem czy bym zjadła na słodko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !