Sposób przygotowania

Grzyby obieramy,myjemy i kroimy w paski,cebulę obieramy i drobno siekamy.N rozgrzanej margaryną patelni szklimy cebulę,następnie wrzucamy grzyby i smażymy je podlewając od czasu do czasu wodą by się nie przypaliły.Kiedy będą już gotowe wbijamy jajka,doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy do chwili aż się zetną.Zamiast jajek można grzyby posypać bułką tartą i troszkę podpiec.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajna nazwa tego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !