Sposób przygotowania

Wrzucić fasolkę do osolonej i gotującej się wody na 8-10 min.Czosnek i imbir drobno posiekać dodać na rozgrzane masło,dodać sos,olej,ocet i zdjąć z ognia.Doprawić solą ,pieprzem i cukrem do smaku.Ziarna sezamu podprażyć na suchej patelni ,dodać do sosu i wymieszać.Fasolkę wyłożyć do miski i polać przygotowanym sosem.Podawać na ciepło lub na zimno.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    świetna sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fasolkę uwielbiam,, w zimie to mrożonej dużo jemy...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !