Sposób przygotowania

Ryż płuczemy, przekładamy go do rondla. Dodajmey drobno pokrojone mięso, posiekną cebulę, czosnek, przyprawy, olej. Całość zalewamy 2 szklankami wrzątku, wymieszanym z koncentratem pomidorowym. Gotujemy pod przykryciem aż ryż wsiąknie całą wodę. Po tym czasie pilaw wstawiamy do pikarnika na około 20 minut.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    ciekawy przepis
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    koniecznie muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !