Sposób przygotowania

Mąkę przesiać przez sito na stolnicę, dodać sól, cukier. Drożdże rozrobić w odrobinie wody i przelać do mąki. Wodę połączyć z mlekiem. Gdy było 0,5 litra za dużo to dodac troszeczkę więcej mąki. Wszytsko ze sobą połączyć i dokładnie zamieszać ciasto. Odstawić do ciepłego miejca, przykryte ściereczką na około 40 min. Po 40 min. znowu zamieszać i formować pizze. Polecammmmm !!!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zawsze udane ciasto;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Buczo007

    takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    c iekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    myślę że warto stestować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !