Sposób przygotowania

Kiełbasę obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Kalafior ugotować w osolonej wodzie.
Do mąki dodać masła, lekko zasmażyć, dodać mleka, odrobinę soli, schłodzić.
Chłodną zasmażkę rozprowadzić z żółtkami oraz pianą z białek. Włożyć pozostałe składniki.
Przełożyć do żaroodpornego naczynia, zapiekać ok. 30 min.
Po upieczeniu posypać posiekaną natką pietruszki.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna zapiekanka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    moje smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !