Sposób przygotowania

Grzyby myjemy,moczymy i gotujemy.Ugotowane mielimy razem z namoczonymi,odciśniętymi bułkami.Łączymy z drobno pokrojoną i usmażoną cebulą oraz jajkami.Formujemy owalne kotlety,obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron.Polecam.Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ciekawe jak smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    warto spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo lubię grzyby a kotleciki są pyszne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !