Sposób przygotowania

Żółtka ucieramy z cukrem do białości, miód podgrzewamy po czym dodajemy do piany, wlewamy karmel (4łyżeczki), przyprawę korzenną, mąkę i dokładnie wyrabiamy. Pod koniec dodajemy pianę ubitą z białek. Wkładamy do natłuszczonej wąskiej formy i pieczemy pod koniec pieczenia polewamy wierzch karmelem wymieszanym z orzechami i wkładamy ciasto jeszcze na chwilę do piekarnika.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bardzo lubie taki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pyszne ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !