Sposób przygotowania

Wszystkie składniki dokładnie zmiksować. Ciasto ma być nieco gęstsze, niż kwaśna śmietana. Na teflonową patelnię porcjami nakładać ciasto i smażyć na minimalnym ogniu na ciemnobrązowy kolor z obu stron. Podawać z syropem klonowym, masłem, cukrem, dżemem lub jogurtem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    wyglądają apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    do tego syrop klonowy i nie podziele sie nawet z corka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    bardzo apetycznie się prezentują
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    niby te same placuszki, a każdy przepis ma coś innego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !