Sposób przygotowania

Brukselkę ugotować w osolonej wodzie.
Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na tłuszczu, dodać obraną, umytą i pokrojoną cebulę, połowę kostki, podlać wszystko wodą, poddusić.
Ryż opłukać pod bieżącą wodą, ugotować w wrzątku z solą, odcedzić i dodać pół łyżki margaryny. Wymieszać z brukselką, pieczarkami i połową sera. Przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem, posypać resztą sera i zapiec w piekarniku. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zrobię sobie jutro taki;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !