Sposób przygotowania

Z podanych składników zrobić rzadkie ciasto (w razie potrzeby dolać mleka). Usmażyć naleśniki (wychodzi ok. 5 szt.). Na patelnię wlać oliwę, dodać pokrojoną w kostkę cebulę i sól. Zeszklić. Dodać pokrojone w plastry pieczarki, smażyć przez 5 minut. Dodać pieprz. Połowę każdego naleśnika posmarować serkiem topionym, nałożyć porcję farszu i zwijać jak krokiety. Podawać ciepłe (w razie potrzeby podgrzać w piekarniku lub kuchence mikrofalowej).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Moni

    chyba muszą być smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaDD

    naleśniki prezentują się rewelacyjnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !