Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez tradycyjny 150 g
sałatka włoska 300 g
auszpik 100 g
sałata zielona 25 g
ogórki konserwowe 50 g
ryba 250 (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w majonezie

Na półmisku ułożyć postument z sałatki włoskiej,a na nim układać porcję zimnej ryby bez ości.Rybę oblać gęstym majonezem,udekorować ogórkami konserwowymi,polać cienką warstwą auszpiku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak