Sposób przygotowania

Kalafiora dobrze umyć podzielić na mniejsze kawałki , dlatego ,że musimy go zetrzeć na tartce aby było nam łatwiej ser również zetrzeć na tartce o dużych oczkach . Całość doprawić do smaku i posypać oregano.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    zdrowo
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !