Sposób przygotowania

Przygotować kapiell wodną i rozpuścić w niej pokruszoną czekoladę wraz z masłem. Kiedy czekolada się rozpuści, dokładnie wymieszać, tak by uzyskać jednolitą masę, po czym odstawić garnek. Do przestudzonej masy czekoladowej dolać rum i wrzucić pokruszone herbatniki. Za pomocą łyżeczki formować małe czekoladowe kulki, obtoczyć je w kakao. Wstawić do lodówki na kilka godzin.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    wow exklusiv-zabieram do mojej księgi
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    lubię smak rumu w czekoladzie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !