Sposób przygotowania

Najpierw wrzucamy do garnka w gorącą gotującą się wodą jarzyny , dodajemy do nich pieprz w ziarnach, liście , ziele, solimy . To wszystko gotujemy do godziny. Mięso wyjmujemy a wywar zostawiamy i ostudzić . Mięso kroimy w cienkie plastry układamy od razu na półmisku. Cebulę pokrojoną w plasterki sparzyć na sicie we wrzątku a potem wysuszyć papierowym ręcznikiem i ułożyć na mięsie a całość polewamy olejem skrapiamy octem , solą , pieprzem .

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawy ten przepis jest !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    orginalny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !