Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić, gotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem kwasku cytrynowego przez ok.10 min. Ostudzić i pokroić w plasterki. Cebulę i paprykę pokroić w paski. Jabłka obrać pokroić w plasterki i skropić sokiem z cytryny. Ogórki obrać i pokroić w półplasterki. Natkę drobno posiekać. Ugotowane jaja pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez wymieszany z keczupem i doprawic do smaku. Udekorowac według własnego pomysłu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    smaczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marianmaras

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    kolorowo i smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !