Sposób przygotowania

Na patelni rozpuścić masło, dodać cukier i migdały. Smażyć na małym ogniu tak długo, aż migdały się zrumienia, a cukier skarmelizuje. Masę wylać na szeroki talerz, pozostawić do wystygnięcia, po zastygnięciu drobno pokruszyć. Śmietanę ubić. Do pucharów nałożyć na spód mus jabłkowy, obsypać pokruszona masą, nałożyć bitą śmietanę i oprószyć startą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !