Sposób przygotowania

Odcinamy z góry każdej bułeczki cienki plasterek, z pozostałej części wydrążamy miąższ. Na rozgrzanej oliwie(2Łyżki) podsmażyć mięso i wydrążony miąższ. Dodać Sos spaghetti Łowicz ,wymieszać i podgrzać około 5 minut. Dodać posiekaną, pietruszkę wymieszać. Bułki opiekamy kilka minut w rozgrzanym do 160 stopni C piekarniku. Do bułek nakładamy farsz i posypujemy połową sera. Bułki zamykamy „czapeczkami”, które smarujemy odrobiną masła oraz posypujemy resztą sera. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C i opiekamy przez 5 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    znakomicie wyglądają
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    łatwe w przygotowaniu i pewnie wyśmienite:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Znakomite.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    wspaniale wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pyza

    takie proste i smaczne gratuluje pomysłowości
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    fajniutkie
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    i takie jedzonko moja rodzinka uwielbia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bułeczek jeszcze nie faszerowałam:) fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    bułeczek jeszcze nie faszerowałam:) fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    ciekawy i prosty przepis;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !