Sposób przygotowania

Sezam prażymy wsypując go na rozgrzaną patelnię i ogrzewamy na średnim ogniu aż nabierze lekko brązowego koloru.Po uprażeniu, sezam ucieramy w moździeżu lub w robocie kuchennym na pastę.
Utarty sezam mieszamy z octem, solą i czosnkiem, próbujemy i ewentualnie doprawiamy jeszcze solą i octem.
Wszystko zalewamy oliwą i mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dasada1

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !