Sposób przygotowania

Galaretki zrobić każdą w innym rondelku, opukać 6 wysokich szklanek wrzucić do nich plasterki obranych bananów zalać żółtą ostygniętą galaretką, gdy stężeją wrzucić opłukane i pokrojone w pół truskawki po czym zalać czerwoną galaretką i na koniec rzucić winogrona i zalać niebieską galaretką, włożyć do lodówki a przed podaniem udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    uwielbiam takie rzeczy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !