Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka paluszkami suri

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluszki suri
majonez
korniszony 2 szt
cebula 0,5 szt
sól
jajko 10 szt
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka paluszkami suri

Jajka gotujemy na twardo. paluszki suri drobno kroimy razem z korniszonami i ugotowanymi żółtkami dodajemy tyle majonezu aby uzyskac masę doprawiamy do smaku nakładamy farsz do jajek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 20.02.2013 21:15
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak