Sposób przygotowania

GRZYBY MOCZYMY PRZEZ NOC I GOTUJEMY ODCEDZAMY, CEBULE OBIERAMY I SIEKAMY MARCHEW I PIETRUSZKĘ OBIERAMY I MYJEMY I ŚCIERAMY NA NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH, GĘŚ MYJEMY I DOKŁADNIE OPRUSZAMY , NACIERAMY SOL PRZEM, ZAWIJAMY FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WSTAWIAMY DO LODÓWKI NA 30 MIN, KASZĘ GOTUJEMY NA SYPKO CEBULĘ, MARCHEW I PIETRUSZKĘ DUSIMY NA MAŚLE MIESZAMY Z KASZĄ DODAJEMY JAJKO I GRZYBY, NATKĘ PIETRUSZKI, DOPRAWIAMY I MIESZAMY, GĘŚ NADZIEWAMY FARSZEM I ZSZYWAMY, OBKŁADAMY PLASTRAMI BOCZKU PIECZEMY OKOŁO 2,5 GODZ, W TEM. 200C

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !