Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FASOLA PO LITEWSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółtego sera 30 dag
czosnek 4 ząbki
majonez 3 łyżki
sól
pieprz
olej
fasola 1 PUSZKA
chleb razowy 3 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: FASOLA PO LITEWSKU

FASOLE PŁUCZEMY CZOSNEK OBERAMY I PRZECISKAMY PRZEZ PRASKĘ, I MIESZAMY Z FASOLĄ, SER ŻÓŁTY ZETRZEĆ NA TARCE O DUŻYCH OCZKACH, CHLEB KROIMY W KOSTKĘ I SMAŻYMY NA ROZLANYM TŁUSZCZU, GRZANKI MIESZAMY Z FASOLĄ I MAJONEZEM SEREM MIESZAMY I DOPRAWIAMY

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak