Sposób przygotowania

Cebulę pokroić i zeszklić na tłuszczu, umytą wątróbkę wymoczyć w mące po czym podsmażyć na wolnym ogniu do miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    widząc takie przepisy nabrałam chęci na...wątróbkę :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uper
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !