Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 50 dkg
tłuszcz do smażenia
mąka
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulką

Cebulę pokroić i zeszklić na tłuszczu, umytą wątróbkę wymoczyć w mące po czym podsmażyć na wolnym ogniu do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna56 20.04.2012 11:41
pyszniutkie
KasiaK90 15.08.2011 16:44
super
Juleczka20 10.07.2011 21:48
uper
ewelina63 29.06.2011 22:47
bardzo lubię
tomek18 13.04.2011 09:09
uwielbiam
1j1o1l1a1 22.03.2011 23:21
widząc takie przepisy nabrałam chęci na...wątróbkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak