Sposób przygotowania

Ze składników począwszy od mąki do rodzynek zagnieść ciasto. Ser utrzeć z z cukrem na gładką masę, dodawać po żółtku, później cukier waniliowy i stopione i ostudzone masło. Wyrośnięte ciasto rozwałkować, położyć na nie masę i zwinąć struclę po czym włożyć do natłuszczonej formy. Odstawić do wyrośnięcia po czym posmarować białkiem i piec w gorącym piekarniku przez ok. 40minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewa19a

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    basia70

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta_Prorok

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !