Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rumsztyk z ostroboka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ostrobok 1 kg
cebula 100 g
masło 100 g
mąka 100 g
olej 200 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rumsztyk z ostroboka

Rybę oczyścić,wyfiletować,zdjąć skórę ,pokroić i zemleć ,dodać pieprz ,sól i dobrze wymieszać,wyporcjować na podłużne płaskie porcje i smażyć na gorącym oleju,włożyć do rondla i posypać smażoną cebulą,podawać z surówkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak