Sposób przygotowania

Z porcji i skrzydełek ugotować rosół (ok. 1 1/2 litra). Mięso przestudzić i obrać - bez skórek, w tym czasie w rosole ugotować startą na dużych oczkach marchewkę i pokrojony w paski por. Mięso i makaron (niewielka ilość) dodać do rosołu gotować 5 minut na niewielkim ogniu przyprawiając zupę do smaku sosem sojowym,papryką, vegetą, pieprzem oraz curry.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    czas na chińszczyznę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    na pewno świetnie smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !