Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Mięso razem z cebulą zmielić,dodać zmiażdżony czosnek,sól i pieprz,4 łyżki bułki tartej i jajka wszystko wyrobić na gładką masę tak żeby obstawała od ręki.Zwilżyć wodą dłonie i formować kotlety.Kotlety panietować w bułce tartej,kłaść na rozgrzany tłuszcz i smażyć z obu stron na rumiano.Smakują z podsmażanymi ziemniakami i korniszonami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne mielone ,lubimy takie kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam .....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ obiadek.... przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne kotleciki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    Lubię takie kotleciki
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ja też lubię :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    tylko usiąść i zajadać

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !