Sposób przygotowania

SKŁADNIKI:

* budyń czekoladowy - opakowanie ulubionego na 0,5l mleka,
* mleko 3,2% - 0,5l,
* cukier - 2 łyżki (lub więcej do smaku),
* masło - łyżeczka,
* brzoskwinie z puszki - 3 polówki,
* musli - 3 duże garści,

PRZYGOTOWANIE:

Budyń przygotować wg przepisu na opakowaniu, w razie potrzeby dosłodzić do smaku. Polowe gorącego budyniu przelewamy do trzech pucharków, sypiemy warstwę musli, którą ponownie zalewamy budyniem. Wierzch dekorujemy pokrojonymi brzoskwiniami. Jest to porcja dla trzech osób. Latem, deser przed podaniem można schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Śuper wygląda! Apetycznie!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Świetny pomysł na pyszny deser.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    fajny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybki deserek
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszne połączenie takie jak lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !