Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić,pokroić na kwadraty.Masło stopić.Na każdy kwadracik położyć kawałek brzoskwini lub inny owoc.Boki ciasta posmarować masłem i posypać cukrem.Przełożyć na wysmarowaną blaszkę i wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 st.C.Piec ok. 20 minut na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    masz moj plusik
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    prześlicznie wyglądają
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    oczywiście głosik ode mnie
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pewnie ,że śliczne...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ależ pieknie wyglądają
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż ślinka cieknie...
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczne na pewno bardzo smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    muszą być pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyglądają bosko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    cudne i pewnie pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pychotka;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Pyszne ciasteczka, polecam :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ślicznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !