Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty i cebuli

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
kapusta czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty i cebuli

Czerwoną kapustę szatkujemy i wrzucamy do gotującej się, osolonej wodzy. Po kilku minutach odcedzamy ją z wody i skrapiamy octem ( kapusta nie straci koloru). Następnie doprawiamy ją solą i pieprzem ziołowym. Aby smak surówki był lepszy dodaje do niej również drobno posikaną cebulę. Całość mieszam i serwuje jako surówkę do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 19.11.2012 09:40
pycha
Emiliozo 12.06.2012 22:45
fajne połączenie
Kekerboom 08.05.2012 15:33
lubię ;)
caralajna 15.04.2012 15:06
można zaprawiać? bo w słoiczku się prezentuje..
kate.500 06.02.2012 15:11
super
Adamorek 21.12.2011 15:41
LUBIĘ
anja3107 07.11.2011 10:50
też taką robię
Wacław 09.10.2011 09:49
dla mnie pycha !
misia53 27.09.2011 14:52
bardzo smaczna .....ja dodaję jeszcze jabłuszko starte
Rique 27.08.2011 09:50
super
joanna77 24.07.2011 21:43
tez taką robię!
joanna77 24.07.2011 21:43
tez taką robię!
Dorota59 11.07.2011 18:28
super suróweczka
piotereq 27.05.2011 10:52
taką lubię:)
AgaS10 03.05.2011 10:49
lubię taką:)
Ania67 28.03.2011 10:30
bardzo lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak