Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę szatkujemy i wrzucamy do gotującej się, osolonej wodzy. Po kilku minutach odcedzamy ją z wody i skrapiamy octem ( kapusta nie straci koloru). Następnie doprawiamy ją solą i pieprzem ziołowym. Aby smak surówki był lepszy dodaje do niej również drobno posikaną cebulę. Całość mieszam i serwuje jako surówkę do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię taką:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    taką lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    super suróweczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    tez taką robię!
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna77

    tez taką robię!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    super
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    bardzo smaczna .....ja dodaję jeszcze jabłuszko starte
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    dla mnie pycha !
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też taką robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    LUBIĘ
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    można zaprawiać? bo w słoiczku się prezentuje..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    lubię ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !