Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mazurek orzechowo miodowy

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

miód 500 ml
cukier 30 dkg
białko 4 szt
opłatki
orzechy włoskie 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Mazurek orzechowo miodowy

Miód przesmażyć, wlać do miski i utrzeć z cukrem i pianą ubitą z bialek. Wymieszać pokruszone orzechy po czym wyłożyć masę na opłatki. Piec na wysmarowanej tluszczem blaszce w słabo nagrzanym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kbj31 13.04.2012 22:18
świetny
Juleczka20 04.06.2011 08:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak