Sposób przygotowania

Filety z pangi oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać widelcem z przyprawą Kucharek. Białka ubić na sztywna pianę z dodatkiem szczypty soli. Filety rybne oprószyć mąką, zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej. Usmażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Następnie zanurzyć w piane z białek, położyć na tłuszczu, posypać słonecznikiem i szybko usmażyć. Podawać z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetne danie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetyczne filety.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !