Składniki:
karp | 1,5 kg |
olej | 50 g |
masło | 50 g |
pieczarki | 200 g |
mleko | 200 g |
rodzynki | 50 g |
cebula | 100 g |
bułka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
karp | 1,5 kg |
olej | 50 g |
masło | 50 g |
pieczarki | 200 g |
mleko | 200 g |
rodzynki | 50 g |
cebula | 100 g |
bułka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: