Sposób przygotowania

Biszkopt smarujemy powidłami sliwkowymi. Smietane kremowke ubijamy na sztywno, czekolade rozpuszczamy w rondelku, powoli dolewamy do ubitej smietany, delikatnie mieszajac lyzka. Taka wartwe kremu kladziemy na powidla. Galaretke robimy wedlug przepisu na opakowaniu, jesli nie jest slodzona mozemy dodac troche cukru. Dodajemy do niej wisnie, moga byc mrozone i pozostawiamy do lekkiego stezenia. Gdy nam zacznie powoli zastygac wylewamy ja na ciasto i wkladamy do lodowki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Poprosze na wynos
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    to i ja poproszę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    zostało coś jeszcze?bo ja tez poproszę choć kawałeczek do kawki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    i dla mnie porcyjka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna76

    Wygląda pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    hehe, moge zrobic jeszcze jeden dla was :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !