Sposób przygotowania

Filety posmarować z każdej strony musztardą, zostawić na około pół godziny do przegryzienia, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Nie próbowałam tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    coś nowego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Smaczne i pomysłowe
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    coś innego- fajne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię pangę
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zrobię sobie takie danie;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    ciekawy przepis :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    bardzo dobre :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    przepyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super danie
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    tak jeszcze nie próbowałam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    ciekawe połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pięknie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis :-)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    dobry pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !