Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z pangi w musztardzie

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z pangi 4 sztuki
musztarda 1/2 słoiczka
olej

Przepis i sposób przygotowania na: filet z pangi w musztardzie

Filety posmarować z każdej strony musztardą, zostawić na około pół godziny do przegryzienia, smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać z ziemniakami i surówką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 09.03.2014 12:49
dobry pomysł
angelika14 18.07.2012 15:07
ciekawy przepis :-)
daria899 16.01.2012 23:31
pięknie wygląda
smakoszek 29.12.2011 01:59
pyszna rybka
berys18 17.11.2011 11:18
ciekawy pomysł
aacaac 22.10.2011 08:10
fajne
Joanna60 11.08.2011 15:00
ciekawe połączenie
Joanna60 11.08.2011 15:00
ciekawe połączenie
Rybciia 30.05.2011 10:18
świetne;)
Edyta38 23.05.2011 19:18
mniam mniam
PaniMISIOWA 02.05.2011 18:17
tak jeszcze nie próbowałam...
iga2 29.04.2011 16:52
super danie
owca441 17.04.2011 22:37
przepyszne
misiek123 04.04.2011 17:13
bardzo dobre :)
Aniunia773 04.04.2011 13:56
ciekawe
m1monika 31.03.2011 13:55
ciekawy przepis :-)
MAR3STA 30.03.2011 23:45
zrobię sobie takie danie;)
joanna77 28.03.2011 14:45
lubię pangę
misiek123 27.03.2011 12:30
coś innego- fajne :)
IZABELA29 26.03.2011 08:38
pewnie smaczne
marta0906 25.03.2011 18:12
Smaczne i pomysłowe
traktorek 24.03.2011 11:53
coś nowego
Krystyna32 24.03.2011 08:43
świetne
Babciagramolka 22.03.2011 18:26
Nie próbowałam tak

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak