Sposób przygotowania

Czosnek przeciskam przez praske mieszam z pieprzem, duża iloscia majeranku solą i oliwa, powstała mieszaniną smauruję karczek i odsatwiam na min 1 h, potem wsadzam do rękawa foliowego i do piekarnika na ok 90 minut do 180st. Kiedy sie upiecze mozna jesc na cieplo ale mi o wiele bardziej smakuje na zimno do salatki lub chleba.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lepiej upiec samemu kawałek mięsa niż kupować byle jaką wędlinę :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    na kanapki świetna i niezastapiona

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !