Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa orzechowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rosół wołowy 2 l
śmietana słodka 200 ml
żółtko jajek 3 szt
sól, cukier, pieprz do smaku
orzechy włoskie 400 gr

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa orzechowa

Orzechy utrzeć i zmieszać z śmietaną.Gorący rosół zaprawić roztrzepanymi żółtkami i masą orzechową.Przyprawić solą,pieprzem i odrobiną cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta38 28.06.2011 09:12
bardzo ciekawa
IKrakowianka 02.06.2011 22:53
bardzo ciekawy i przede wszystkim oryginalny przepis
Margo1 14.05.2011 09:15
interesująca zupka
matii6 10.05.2011 19:35
pomyliłam przepisy jeśli chodzi o komentarz wyżej
matii6 10.05.2011 19:32
takiej zupy to nie znałam
kuklik 04.05.2011 13:03
tego nie znałam
Grażyna13 12.04.2011 21:45
super !
RenataZ-et 25.03.2011 19:31
No, no-ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak