Sposób przygotowania

W schabie nożem robimy kieszeń. I nadziać ją kiełbasą , mięso natrzeć solą , pieprzem , kminkiem , tylko z każdej strony . Krótko obsmażamy w brytfance mięso ze wszystkich stron , tylko na mocnym ogniu , najpierw musimy rozgrzać tłuszcz zanim włożymy mięso . Do mięsa wlewamy wino przykryć i włożyć do piekarnika i pieczemy godzinę w 180 st., potem ostudzić w brytfance i schłodzić w lodówce a podajemy najlepiej w plastrach.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczny schabik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    mmmm..pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !