Sposób przygotowania

Marchew oczyścić i pokroić w kostkę,ugotować pod przykryciem z dodatkiem szczypty soli,cukru i łyżki masła do miękkości.Pieczarki pokroić w paski i podsmażyć.Połączyć z marchewką,dodać pokrojoną pietruszkę.Wyłożyć w naczyniu żaroodpornym przesypując startym serem,polać śmietaną i zapiec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza666

    I to jest jakiś dodatek do obiadu, czy sam obiad?;) Interesujące
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    marchew z pieczarką ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się to połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !