Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Vinaigrette z ryb

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki ugotowane 300 g
cebula 100 g
grzybki 100 g[marynowane]
jabłko 2 szt
groszek zielony 100 g
majonez 100 g
sałata 1 szt
cukier do smaku
pomidor do dekoracji
sól do smaku
ryba 300 (gotowana)

Przepis i sposób przygotowania na: Vinaigrette z ryb

Rybę obrać z ości i pokroić ,ziemniaki,cebulę i jabłka pokroić w kostkę,wszystko włożyć do jednego naczynia i delikatnie wymieszać z częscią majonezu ,groszkiem i posiekanymi grzybkami,doprawić do smaku,ułożyć w salaterce ,udekorować majonezem,groszkiem i plasterkami pomidora,listkami sałaty,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

natii3624 04.05.2012 22:25
pomysłowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak