Sposób przygotowania

Na łyżeczce oleju zeszklić cebulę pokrojoną w kostke i pieczarki pokrojone w plasterki, doprawić solą i pieprzem. Opakowanie zupy pieczarkowej Kucharek wymieszać z 1 litrem zimnej wody, zagotować, dodać cebule i pieczarki, 1 łyżeczkę bazylii suszonej, gotować na małym ogniu 8 minut, mieszając co jakiś czas. Rozlać do miseczek, ozdobić świeżą bazylią, dla chętnych dodać grzanki.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    muszę wypróbować tą gotową zupę pieczarkową Kucharek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam pieczarkową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !