Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała fasola po wenecku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała 35 dag
oliwa 3 łyżki
natka pietruszki 0,5 pęczka
ketchup 3 łyżki
sól do samku
Przyprawa curry orientalna Prymat do smaku
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Biała fasola po wenecku

Fasolę opłukać zalać wodą,zagotować i pozostawić na 2 godz.Następnie ugotować do miękkości w tej samej wodzie,odcedzić.Wymieszać z olejem,posiekaną natką pietruszki,ketchupem,rozdrobnionym tuńczykiem i doprawić do smaku.Wszystko razem chwilę poddusić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 16.07.2011 22:54
CIEKAWY POMYSŁ
wolochski 29.06.2011 21:43
super
Krystyna32 08.06.2011 00:04
super
Margo1 11.05.2011 10:09
ciekawe..
Ania67 29.03.2011 11:05
fajny pomysl
traktorek 25.03.2011 12:30
rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak