Sposób przygotowania

Fileta odmrażamy na talerzu posypując solą . Do talerza wbijamy jajko, przyprawę uniwersalną , przyprawę do ryb, pieprz i w tej mieszance moczymy ryby potem moczymy w mące potem znów w jajku i bułce tartej . Smażymy na silnie rozgrzanym tłuszczu , podajemy z ziemniakami i ogórkiem konserwowym .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    fajnie ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię tą rybkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię tą rybkę
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    mimo, ze pieklem prawie 15 minut wyszedł twardy jak zelówka - nie da sie ugryźć - dlaczego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !