Sposób przygotowania

Składniki:
* 0,5 kg kiszonej kapusty
* 2 średnie ogórki kiszone
* 1 duża marchew
* 1 cebula
* 1 jabłko
* szczypta pieprzu ziołowego
* ew.sól
* 1 płaska łyżeczka cukru
* kilka łyżek oliwy z oliwek

Kapustę odcisnąć z soku,pokroić .Marchewkę i jabłko obrać,zetrzeć na tarce z grubymi oczkami.Cebulę pokroić w kosteczkę.Ogórki kiszone w cienkie pół plasterki.Kapustę oprószyć cukrem i pieprzem ziołowym.Wlać oliwę z oliwek i ew.osolić.
Odstawić do lodówki na ok.10 minut i ponownie wymieszać.Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo lubię kiszoną kapustę :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    uwielbiam surówki z kiszonej kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !