Sposób przygotowania

Poledwiczki kroimy. Cebule kroimy w polksiezyce i smazymy. Dodajemy poledwiczki pokrojone i dusimy pod przykryciem, podlewajac bulionem. Dusimy ok 40 min, dodajemy pieprz, sol, ziele angielskie i lisc laurowy. Dusimy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo lubię taką polędwicę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    polędwiczki to szybki obiadek raz,dwa i gotowe:}

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !